Säästä ostoksissasi

Missiomme on tarjota houkutteleva ja selkeä paikka, mistä voit löytää aina jotain tarpeellista erittäin edulliseen hintaan. Voit tulla selailemaan ja tekemään löytöjä, tai voit käydä etsimässä tiettyjä tuotteita, jos niitä sattuisi olemaan meillä saatavilla. Kannattaa myös liittyä uutiskirjelistallemme, sillä sitä kautta saat ensimmäisenä tiedon kiinnostavista uutuuksista! 

Perustimme Poistoerä.fi:n, koska huomasimme, että monilla kaupoilla, tukkumyyjillä ja valmistajilla on paljon ylijäämäeriä ja vanhempia poistuvia malleja. Kuluttajana niitä voi olla vaikeaa löytää eri paikoista vaikka olisi kuinka hyvä metsästämään tarjouksia. Yrityksen kannalta taas näiden tavaraerien myyminen voi olla haasteellista, kun kuluttajan on vaikea löytää niitä tai uudet julkaisut kiinnostavat enemmän. Näin ollen nämä tuote-erät jäävät pyörimään yrityksen jalkoihin vieden tilaa ja hidastaen varaston kiertoa. Pahimmillaan tavarat päätyvät kaatopaikalle.

Miksi uskomme että palvelullamme on arvoa on se, että kyseiset tuotteet ovat hyviä, käyttämättömiä ja valmistettu käytettäväksi. Pystymme myös tarjoamaan ne edullisemmin kuin koskaan. Tilanne on siis win-win kaikille!